Partners

Voor deze actie is Jumbo Supermarkten een samenwerking aangegaan met twee leveranciers van spel- en leermaterialen voor basisscholen, Heutink en Kompan.

KOMPAN

KOMPAN ontwikkelt, produceert en levert een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen voor alle leeftijden. Hiermee bevorderen zij het welzijn en de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen door middel van spel. Een concept dat is samengevat in de drie grootste voordelen van spelen: gezondheid, leren en sociale inclusie.

Producten zijn aantrekkelijk vormgegeven, hebben een hoge speelwaarde, zijn veilig en hoogwaardig. Zowel bij ontwerp van een product als bij het ontwerp van een heel schoolplein stelt KOMPAN zich ten doel om de gezondheid en het leervermogen van kinderen te bevorderen waarbij alle competenties gestimuleerd worden. Een specialistisch team van adviseurs staat iedere dag voor u klaar.

KOMPAN heeft een eigen Quick Scan methodiek om de huidige speelwaarde van een schoolplein in kaart te brengen. In een oogopslag wordt duidelijk welke aanpassingen gedaan kunnen worden om tot een evenwichtiger leer- en speelplein te komen. De KOMPAN Quick Scan is geheel vrijblijvend en wordt kosteloos uitgevoerd. Eventuele ondersteuning in het werven van fondsen en subsidies bestaat ook tot de mogelijkheden.

www.kompan.nl

KOMPAN_NoPayoff_CMYK

 

Groeien met Heutink

Groeien doe je niet alleen. Heutink gelooft in samenwerken en in het delen van een passie. Kinderen groeien al meer dan 100 jaar met behulp van de spullen van Heutink. Scholen, kinderopvangcentra en welzijnsinstanties ook. Maar ook Heutink zelf groeit continu; in omvang en aanbod, maar vooral ook in kennis. Opgedaan in al die jaren.

Ooit begonnen als eenmanszaak, is Heutink inmiddels uitgegroeid tot een internationaal gevestigde organisatie. En nog steeds een echt familiebedrijf. Door de jaren heen zijn er steeds meer werkmaatschappijen bij gekomen. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak maakt Heutink de reputatie als totaalleverancier van educatieve materialen inmiddels aardig waar. Ze dragen hun steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen wereldwijd. Want in alles wat Heutink doet, bedenkt, voelt en uitdraagt staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind.

www.heutink.nl

heutink-310x73