Scholen

Informatie voor scholen

Scholen

De actie is al gestart, maar onze school staat er niet bij. Kunnen ze alsnog meedoen?

Als jullie basisschool valt binnen de deelnemende regio, maar niet is aangemeld kan het zijn dat jullie school er bewust voor gekozen heeft om niet deel te willen nemen. Check dit met de school zelf. De school kan zich tot twee weken na start actie nog aanmelden.

De basisschool aan wie ik mijn schoolpunten wil toekennen staat er niet tussen. Hoe kan dat?

Meedoen is alleen mogelijk als uw school binnen de regio’s van de deelnemende Jumbo’s valt. Bekijk hier welke regio’s er actief zijn en welke Jumbo’s hierbij horen.

Daarnaast is deelname niet verplicht. Alle basisscholen die vallen binnen de deelnemende regio’s hebben vooraf de keuze gekregen om deel te nemen aan de actie. Een aantal scholen heeft om diverse redenen aangegeven niet deel te willen nemen aan de actie.

Onze school doet niet mee aan de actie. Kan ik wel voor deze basisschool sparen?

Nee, als de school niet meedoet aan de actie dan is dat helaas niet mogelijk.