Spaardoelen

Spaardoelen

Waar kan ik zien waar mijn school voor spaart?

Op deze website kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Iedere school heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren? Hoe meer schoolpunten de school van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio.

Hoe zie ik of mijn school al genoeg punten heeft voor het spaardoel?

Dat is op voorhand lastig in te schatten. Per regio wordt er een budget verdeeld over alle deelnemende scholen. Hoe meer punten een school verzameld heeft des te hoger het gespaarde bedrag. Pas aan het einde van de actie ontvangt de school de cheque met het gespaarde bedrag.