Codes

Codes

Tot welke datum kan ik schoolpunten sparen bij Jumbo Supermarkten voor onze basisschool?

De schoolpunten worden gedurende een bepaalde periode uitgegeven bij de deelnemende Jumbo-winkels. Kijk hier voor een overzicht van de actieve regio’s en deelnemende Jumbo-winkels. Op de regio pagina vindt u vervolgens de periode waarin schoolpunten gespaard kunnen worden.

Tot wanneer kan ik mijn gespaarde schoolpunten online toewijzen aan een basisschool?

Dit verschilt per regio. Kijk hier voor een overzicht van de actieve regio’s en deelnemende Jumbo-winkels. Op de uw regio pagina vindt u vervolgens tot wanneer de schoolpunten aan de basisscholen kunnen worden toegewezen.

Ik heb meerdere schoolpunten gespaard. Kan ik mijn punten aan verschillende basisscholen toewijzen?

U kunt per punt kiezen aan welke deelnemende basisschool u deze toewijst.

Kan ik mijn schoolpunten ook aan de basisschool geven zodat zij ze zelf in kunnen voeren?

Scholen kunnen er zelf voor kiezen om de punten lokaal in te zamelen. Ga bij je school na of zij dit ook doen. Het is ook mogelijk om bij de desbetreffende Jumbo de punten in een dropbox te doneren. De dropbox wordt regelmatig door de school geleegd zodat zij alle gedoneerde punten kunnen invoeren.

Mijn code werkt niet, wat nu?

Alle codes zijn uniek en iedere code zou moeten werken. Een code kan maar één keer gebruikt worden. Wanneer u de code intypt, maakt niet uit of u hoofdletters of kleine letters gebruikt. Werkt een code alsnog niet neem stuur dan een foto van de code een screenshot van de melding op uw scherm naar de Jumbo Sparen voor je School klantenservice.