Kan de cheque ook ingewisseld worden tegen contant geld?

De cheque kan niet ingewisseld worden tegen contant geld.

Is de cheque geldig i.c.m. andere actie?

Nee, de cheque is niet geldig i.c.m. andere prijsafspraken of aanbiedingen.

Ik heb nog tegoed over, wat gebeurt daarmee?

U dient uw gehele tegoed op te maken. Het tegoed wat niet opgemaakt is voor de datum waarop de webshop sluit, komt te vervallen. Deze datum staat vermeld op uw regio pagina. Wij zullen de scholen ruim van tevoren hierover informeren.

Als ons cheque tegoed niet (meer) toereikend is voor het gekozen artikel, kunnen we dan alsnog het artikel kopen met bijbetaling?

Ja, dat kan. Daarnaast is het ook mogelijk om dingen te kiezen voor iets van minder waarde en dat te kopen van de gespaarde punten.

Wanneer wordt de bestelling geleverd?

Zodra u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Binnen 6 werkweken wordt uw bestelling geleverd of wordt u op de hoogte gesteld van de status van uw bestelling (indien niet op voorraad).

Wanneer ontvangt de school de factuur voor de bijbetaling?

U ontvangt de factuur samen met de levering van uw bestelling.

Mijn tegoed is hoger dan de artikelwaarde maar ik moet alsnog bijbetalen. Hoe kan dat?

Voor enkele artikelen geldt inderdaad een bijbetaling ongeacht de hoogte van uw tegoed. Dit geldt met name voor artikelen die geïnstalleerd dienen te worden. Dit kunt u niet met uw tegoed betalen.

Ik heb een probleem met bestellen. Met wie kan ik contact opnemen?

Als u problemen ondervindt met bestellen neemt u dan contact op met de klantenservice via contact@jumbosparenvoorjeschool.nl of bel naar 030-7634449.

Kan ik een bestelling ook retourneren?

Nee. Bestellingen kunnen niet worden geretourneerd en ingewisseld tegoed kan niet worden gerestitueerd.

Ik heb bij het aanmelden van onze school 3 spaardoelen uitgekozen. Is onze school nu verplicht om deze producten ook echt af te nemen?

U bent niet verplicht deze spaardoelen ook aan te schaffen. U bent vrij om uit de verschillende geselecteerde producten te kiezen.