Informatie voor scholen

Ik heb al een hele tijd niks gehoord over de actie, hoe kan dit?

Het is belangrijk dat het e-mailadres van Jumbo Sparen voor je School geaccepteerd wordt door de mailserver van je school. Wanneer je al een hele tijd niks gehoord hebt over de actie, is het goed mogelijk dat onze e-mails niet goed aankomen. Controleer je spam-inbox of ongewenste e-mail. Wanneer hier ook geen e-mails over de actie in staan, kun je het beste contact opnemen met de Jumbo Sparen voor je School klantenservice:

Telefoonnummer: 030 – 763 44 49

09:00 – 17:00 uur | ma. t/m vrij.

Jumbo heeft een aantal websites, welke dient welk doel?

Op www.jumbosupermarkten.nl vind je alle informatie over Jumbo. Van acties en aanbiedingen tot recepten en winkels.

Op www.jumbosparenvoorjeschool.nl vind je alle informatie over Jumbo Sparen voor je School. Hier kan je zien welke regio’s op dit moment actief zijn, welke Jumbo’s er mee doen en welke scholen er mee doen. Wanneer de actie loopt, kan je zien hoeveel punten alle scholen reeds gespaard hebben.

Op webshop.jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen scholen die hebben meegedaan aan Jumbo Sparen voor je School aankopen (zonder of met bijbetaling) doen uit een grote selectie producten van de gerenommeerde schoolleveranciers Heutink (totaalleverancier schoolartikelen) en Kompan (speeltoestellen).

Waar kan ik straks mijn tegoed besteden?

Zodra u uw cheque heeft ontvangen kunt u met uw inlognaam en wachtwoord (dezelfde als waar u uw schoolpagina mee beheert) in de Jumbo Sparen voor je School webshop uw tegoed besteden. Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u o.b.v. uw e-mailadres hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Onze school valt binnen één van de deelnemende regio’s maar helaas hebben wij ons niet (tijdig) aangemeld. Kunnen wij alsnog meedoen?

Het is mogelijk om tijdens de actie alsnog deel te nemen. Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden om jullie school alsnog aan te melden.

Ik heb onze school aangemeld maar bij nader inzien willen wij niet meer meedoen, kan onze school afgemeld worden?

Wat jammer dat uw school niet meer mee wil doen aan de Jumbo Sparen voor je School actie. Om uw school af te melden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Onze school doet mee aan de Sparen voor je School actie. Hoe gaat het nu verder?

Een paar dagen voordat de actie van start gaat ontvangt u van ons een e-mail met meer informatie. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier.

De actie is afgelopen, wanneer ontvangt onze school de waardecheque?

Aan het einde van de actie verdelen we het beschikbare budget over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. Iedere school krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten van de gerenommeerde schoolleveranciers Heutink (totaalleverancier schoolartikelen) en Kompan (speeltoestellen). U ontvangt hierover nader bericht.

Hoeveel schoolpunten hebben we nodig voor ons spaardoel?

De waarde van de spaarpunten kan pas worden vastgesteld aan het eind van de actie. Aan het einde van de actie verdelen we het beschikbare budget over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten.