Sparen / Hoe werkt het?

Sparen voor je school actie

Sparen / Hoe werkt het?

Hoe werkt de actie?

Elke basisschool kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je School’ actie onder de deelnemende basisscholen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Basisscholen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Dit kun je zien op de pagina’s van de basisscholen op deze site. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe glijbaan, een step, (houten) spellen, een klimrek of een voorraad knutselmaterialen!

Hoe kan ik sparen voor mijn school?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels, kijk op deze pagina om te zien welke Jumbo’s er meedoen in jouw regio.

Waar kan ik zien waar mijn school voor spaart?

Op deze website kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Iedere school heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren? Hoe meer schoolpunten de school van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio.

Waar kan ik de budgetten zien per regio?

Kijk op deze pagina om te zien welk budget Jumbo beschikbaar heeft gesteld per regio.